onsdag 1 juni 2011

Kungen är oskyldig!





http://aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article13111994.ab
http://aftonbladet.se/nyheter/article13112381.ab
http://expressen.se/ledare/1.2455815/utred-monarkin
http://aftonbladet.se/nyheter/article13106495.ab
http://expressen.se/debatt/1.2455817/jan-scherman-lat-oss-slippa-se-kungens-nakenhet
http://expressen.se/nyheter/1.2454402/kungen-talar-ut-om-lettstrom-affaren
http://aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article13106689.ab
http://aftonbladet.se/nyheter/article13110725.ab
http://aftonbladet.se/nyheter/article13105940.ab


I vårat land råder den enkla lagen, oskyldig till motsatsen bevisats. Detta gäller även våran monark!
Alltså är han oskyldig.
Vad är det för okunniga och odugliga människor som inte förstår detta?
I spetsen av detta står en totalt okunnig och okänd författare Thomas Sjöberg, okänd tills han släpper en bok baserad på hörsägen och utan fakta belägg. Hade någon annan än kungen utsatts för detta hade det direkt varit förtal och inget annat. Nu behandlas Thomas Sjöbergs bok som en sanning.
Den som väljer att läsa vad Thomas Sjöberg inser snabbt vilken patetisk och misslyckad människa han är. Det senaste i raden av citat som säger allt om Thomas är ju helt klart

” - Jag är illa berörd över att vi har en monark som inte lärt sig ljuga med trovärdighet”

Men Thomas, han kan ljuga han. Det har han gjort med råge.
Det intressanta och en lyckoträff för Thomas är att media har bytt uppgift från att rapportera om världshändelser till blivit en hungrig skvallerpress som jagar varje halmstrå för att så skriva ”sensationer”!
Om någon kräver att det ska ställas krav på media ropar de direkt efter tryckfrihet och hot mot rätten att uttrycka sig.
Att jaga någon med förtal, att verkligen skämma ut sig som svinet Jan Scherman gör genom att sända reportaget om Silvias far, och sedan nästan ställa henne till svars är fruktansvärt sjukt beteende.
Men så är den typen av människor som Jan och Thomas representerar.

Är Thomas förresten expert på kroppsspråk?
Hur många av oss skulle vara totalt avslappnade när man vet att ”journalistens” syfte är att få kungen att erkänna någon han inte gjort eller i alla fall få fram en felsägning som han kan hugga på.
Självklart väger man alla sina ord på guldvåg!

När kungen väljer att vara tyst får han kritik från motbjudande människor som Jan Helin och många fler. När kungen går ut och möter pressen och säger att ryktena inte är sanna så får han kritik och utmålas som lögnare. Jan Helin och MÅNGA fler borde be om ursäkt för deras äckliga svineri!
ALL media som inte opartiskt kan rapportera bör INTE få rapportera helt klart. Aftonbladet har dömt kungen på förhand!

Carl XVI Gustaf är en monark i tiden. Om han gått på strippklubb så är han knappast ensam om det bland kungligheter och politiker.
Detta har inte Carl XVI Gustaf gjort, inte i den mening som media framställer det i alla fall.
Karin Pettersson borde genast själv avgå som skribent på Aftonbladet. Eller sluta arbeta för kriminella. För hon utgår ifrån att en kriminell maffiaboss känd för utpressning bland annat, Mille Markovic, är bärare av sanningens ljus och att kungen skulle vara en porrkubbs besökande skurk.

Kungen har ingen orsak alls att avgå. Vad har han gjort för fel? Något?
Han har blivit anklagad för att gått på strippklubb (ej olagligt), varit på fest med lättklädda tjejer (inte olagligt) han skulle umgåtts med kriminella (ej olagligt). Vi pratar inte om landsföräderi eller att kungen själv skulle genomfört olagligheter, men ändå ska han avgå enligt denna hemska människa Karin Pettersson.
Allt detta är enligt kungen inte sant, ingen har bevisat att han är skyldig så varför skulle han avgå?

Thomas Sjöberg, Karin Pettersson, Jan Scherman med många fler borde med bakgrund av hur deras resonemang går genast avgå från sina uppdrag och sluta publicera något i framtiden då de uppfört sig oerhört olämpligt och farit med förtal och lögner!!!

Res dig Carl XVI Gustaf! Du har inget att huka dig för!

Jag och många av folket är på din sida i alla väder och fler och fler kommer till monarkins tjänst nu när vi ser hur republikanerna är beredda att behandla människor för att få sin vilja igenom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra talat! Det måste bli ett slut på dessa angrepp på vårt kungahus.Vidriga dynggrävare, en del med journalistutbildning andra grovt kriminella, får vräka ur sig vad som helst, hur som helst. Visa istället bilder på de kriminellas offer. Glöm inte vilka människor vi har att göra med och vilka som nu tjänar stora pengar på sin smutsiga byk.