söndag 22 maj 2011

CIA får foten!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13065667.ab
Detta "avslöjades" för 3-4 år sedan i en dokumentär på nätet faktiskt. Mer som en hypotes kanske, men vi vet alla att Amerika är ett land utan några gränser.
Med gränser menar jag att America tror sig ha total rätt att agera som de käner över hela världen.
Att mörda en terrorist (Bin Ladin) i en egen stat är förkastliget och Pakistan borde skicka ut USA direkt.
Nazisterna från 2:a världskriget fick en rättegång, Saddan fick en "rättegång" (OK, den var ett spel för galleriet) men inte Usama. Vem bestämmer vem som är skyldig eller ej?
Amerika?
De invaderar länder som de känner känns rätt att invadera på grund av politik som Vietnam och mörda demokratiska ledare och ersätta dem med America vänliga diktaturer som Chile.
Att Amerika över hela världen skickar ut agenter från CIA med mera för att spanar på civila i en suverän stat är helt i Amerikas linje.
Amerika måste stängas ute! Krossas och gå under! Kapitalismen och hela "the american dream" måste försvinna för alltid. Den kommer att göra det inom 10-15år eftersom en oreglerad kapitalism förgör sig själv som vi sett sedan 80-talet. Jag rekomenderar "Inside job" för att ni ska se och förstå sanningen i kaptialismen.
Komunismen är INTE samma sak som socialism eller den modell vi hade i Sverige fram till år 2006. Nu börjar det dock bli lite oroväckande.
Den "gamla" svenska modellen är den bästa.
Alla kan INTE tjäna miljoner på kort tid och sedan förtsätta att tjäna miljoner, eller miljarder, utan att allt faller till slut.
En lugn och vettig ekonomisk politik som bygger på att ta vara på sitt eget lands intressen är vad som bygger en stabil grund. Som för länerna i
norden.
Amerika, eller USA har sedan 70-talet tappat kontrollen och har genom handelsavtal med Mexico och Kanada sålt ut den egna marknaden och gjort ett fåtal till mulit biljonärer och miljoner arbetslösa.
USA har invaderat länder som i realiteten inte hotat dem, för att lägga beslag på naturtillgångar som olja och opium etc...
Detta är fakta.
Att undvika blåa blocket i Sverige undviker vi att bli ett nytt Amerika.
Tro mig.
Om ni inte tror mig, glöm inte vart ni läste ovanstående först, be om ursäkt till mig sen, när det är för sent.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så du menar på fullt allvar att våran blåa politik skulle drivas så hårt så att man måste ha egen sjukförsäkring som ex som det är i USA. Att vi ska lägga mer pengar på militären. Att vi ska börja göra som vi vill i världen? Fan grabben eller vad du nu är, det blåa har gjort Sverige gott i både Ekonomi och tänk. Om du missat det så var det de blåa i Sverige ett av länderna som klarade krisen bäst och om du jobbar lite så får du mer i plånboken. De ska minska stadsskulden som våra kära röda idioter som hade makten skaffat oss och fan om du jobabr så vill du la inte skatta bort upp till 50 % och sen om du tjänar tillräckligt betala förmögenhets skatt på de redan skattade pengarna... Gå å gör något vettigt!

BackwallNet sa...

Okunnigheten är stor hos dig.
Tyvärr så är du där jag var för några år sedan.
Jag tjänar bra, har tjänat bra tack vare den blå politiken.
Sverige är idag inte alls i närheten av Amerika. Men vi närmar oss.
Förmögenhetsskatten och gåvoskatten är två saker vi måste införa tillsammans med marginalskatt som är långt högre än i dag samt inkomstpröva många bidrag etc.
All privat verksamhet som tex. friskolor är av ondo då det tyvärr inte fungerar, som det visat sig, att bedriva en sådan verksamhet utan att profiten blir den högsta prioriteringen.
När det kommer till skattefördelningen och regleringen så måste den i ett medmännskligt och långsiktigt tänkande land "drabba" de som har mest mer än de som har inget.
JAg är en stor beundrare av hur den blå politiken jagar bidragsfuskare, men det är med avsky jag ser hur de utan pardon krossar de menlösa och sjuka som verkligen inte kan bidra.
Visst, du och även de blå kanske, tycker att Nazismen hade en bra tanke med att rensa ut sjuka, handikappade etc.. för de är ju en börda för samhället.
På 50-talet hade vi i Sverige (och USA) en marginalskatt på c:a 70%! Det var otroligt högt, men de rika hade ännu inte blivit sjukt giriga och det byggde samhällen, social omvårdnad och nationer.
Att USA faller samman, och kommer göra det igen och igen om inte otroliga krafttag görs (detta kommer inte att ske, utan USA kommer gå under och få börja om från noll), är beviset på att en oreglerad kapitalism där girigheten får härja fritt och de rikaste betalar "minst" i skatt inte är ett fungerande system.
De rikaste borde tänka om, de är en del av samhället och borde förstå att idag kanske de är "kungar" men i morgon kan de vara störtade.
För dessa banker och invest bolag är västs diktatorer och detta håller inte i längden. När oron och rädslan blir tillräckligt stor så kommer folk att vända upp och ner på allt. MEn då har det redan gått för långt.
Läs Citibanks manifest så förstår du.
Fan grabben elller vad du nu är, inse fakta. Du behöver inte mer än kanske två bilar och en båt och ett tak över huvudet.
/Henrik