fredag 10 september 2010

Pest eller kolera?

http://aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7758906.ab
Visst är vi egentligen en nation med idioter! I alla fall verkar många vara det som har skrivit sina väl valda ord och kommenterat denna artikel.
Kommunism är inte Gulag, förföljelse eller tortyr. Marx var aldrig inne på det spåret när han skrev grunderna till vår tids kommunism. Varför är folk så outbildade och okunniga? Att gammalt folk som upplevde "Kalla kriget" med ett massivt västorienterat nyhetsflöde kan jag förstå att skräcken för Sovjet finns kvar. Men Sovjet finns inte kvar.
Ohlys politik eller Vänsterns heller bygger på diktatur eller att vi skall öppna Gulag igen.
Deras politik bygger på att staten kontrollerar mer och att folk är jämnlika. Vi kämpar ju i detta land för jämnlikhet, i alla fall dessa kvinnor som tror att det inte är jämnlikt, och Vänstern vill att vi alla skall vara jämnlika.
Du kan fortfarande stiga i graderna, jobba som förrut, men solidariteten mot dina med människor kommer att vara ett krav på dig. Men din firhet får du behålla.
Så varför är folk så outbildade och okunniga för? Idag 2010! Inte 1950.

Göran Hägglund och Bibeln har MYCKET som vi borde leva efter idag. Speciellt när det kommer till värderingar om rätt och fel, sanning och lögn samt förhållandet till våra med människor.
Men av någon outgrundlig anledning målas han ut som en skogstokig Mulla Omar. Märkligt.

Sverige Demokraterna så. De får mycket skit som vanligt. Otroligt mycket faktiskt! Helt obefogat. Läser och läser allt jag kan finna om dem på deras hemsida och runt om på nätet som någon av deras framstående profiler har sagt. Ingenstans finner jag några rasistiska tongångar. Att ställa högra krav på invandrarna som vi har här eller som vill in är en självklarhet. Att vi inte ska lägga så enorma summor på invandrare när vi samtidigt inte har pengar till barn och unga samt de mest behövande i samhället låter inte heller så fjärran.
"Alla" blundar för att det finns allvarliga sociala och ekonomiska problem som följer med invandring. De som ändå tar upp ämnet hävdar bestämnt att det enbart handlar om att det är vårat samhälle som är felet. Och kräver mer resurser till invandrarna.
Folkpartiet krävde språktest, och en kör av underutbildade och underpresterande dumskallar skrek "rasism" i högan sky. Det är väl en rättighet och skyldighet om någon i fall du skall stanna i ett nytt land.
Om någon skulle säga att invandrarna skulle tvingas att flytta till vissa kommuner och inte få flytta inom 5år skulle det kallas etnisk rensning och rasism, nej låt alla bo ihop! Tätt tätt. Se vad bra det går i Rosengård och storstädernas förorter. Låt oss fortsätta så...

Nej, sätt stopp för dumhet och tänk efter vad som är sanning och inte!

Inga kommentarer: