måndag 19 oktober 2009

Nu har folk fått något att tänka på.

http://aftonbladet.se/debatt/article5978707.ab

Jimmie Åkesson gör ingen hemlighet av i vad hans oro ligger. Muslimernas utbredning och "maktövertagande" över Europa. Media och folk i allmänhet går i taket. Man får ju inte tycka något negativt om invandrare. speciellt inte "muslimer" eftersom man då är inne på religionen, vilket är tabu. Det är bara våran egen kristendom som man får attackera och tvinga till förändring genom påpressningar och hot. Det är ofta man kan läsa om hur omodern våran kyrka är och hur dålig den är. För att? Homoäktenskap inte är populärt. Då är det kyrkan det är fel på. Märkligt. I de flesta muslimska länder är homo = dödsstraff. Men det gör inget. Muslimer får vi ju inte angripa. Vi får ju inte känna oss hotade av dem. Vi kan protestera mot muslimers generellt sett fanatiska inställning till Koranen, men då bara mot muslimer, filmade i sitt eget land. Gärna Iran. Men när en muslim dyker upp i Sverige, då får man inte tycka att dennes religion är dålig. Djurpågeri är straffbart i Sverige. Men eftersom det är i religionens tecken så går det bra att ritualslakta djur. Så kallat halalkött. Det är okej.

Allt detta som Åkesson belyser handlar om orättvisor. De orättvisor som svenskar och Sverige utsätts för genom politiker som är antingen köpta eller rädda. Man vågar inte ifrågasätta andra. Media är bara intresserade av att sälja lösnummer och inget annat. De skriver som det som ger pengar. Tro inget annat. Aftonbladet är knappast Metro.

Vi måste tyvärr rösta på Sverige Demokraterna eftersom inget annat parti vågar ta upp de problem invandrar problem som verkligen finns. Det är massor problem med invandrare. Men det får man inte. Absolut inte. Att muslimer är överreprensenterade när det gäller våldsbrott är tabu att ta upp. Trots att detta inte är påhitt. Det är fakta. De är överreprenseterade i förhållande till det antal som finns i Sverige. Det är redan ett stort antal, och fler kommer att invandra. Och då kommer problemen öka.

Av vilken orsak skall vi svenskar acceptera att våran religion attackeras och hånas. Varför skall invandrares rätt och religion ställas över mig som svensk? Varför skall jag behöva vara rädd när jag är ute på stan? Varför ska jag vara rädd för vad jag säger om invandrare? Om en muslim säger att han hatar svenskar, är det aldrig tal på hets mot folkgrupp. Varför?

Till och med Rosengård som är beviset på hur illa det kan gå med invandringen hålls bakom ryggen. Bilar brinner, folk misshandlas och rånas i massor. Polis och brandbilar stenas. Men det pratas det ganska försiktigt om. Det nämns aldrig om vem som gjort vad. Aldrig. Men det var stora nyheter och så synd om invandrarna när en polis kallar en invandrare apjävel till en kollega när de sitter i en bil. Att poliserna blivit stenade och liknande, det nämns inte. Polisen var svinen. Synd om invandrarna. Husen i Rosengård är i dåligt skick! Klart de är. Vem vill eller vågar åka dit?

Åkesson får chansen i Aftonbladet att ta upp dessa problem till ytan som inget annat parti skulle våga. Han skräder inte orden, men varför borde han det. Han pratar bara sanningar. Inget annat... Men ingen vågar öppet stödja honom...

Inga kommentarer: