måndag 19 oktober 2009

Mostofa Kharraki upprörd?!?!? Oj då!

http://aftonbladet.se/nyheter/article5978578.ab
Mostofa Kharraki blir upprör när han läser debatt artikeln som Jimmie Åkesson skrivit. Det var det värsta. Tycker inte Mostofa Kharraki om att någon kritiserar invandrare och muslimer? Två grupper som han tjälv tillhör.
Naturligtvis tar Mostofa direkt och drar till med "– Det här är rena hatet och ingenting annat. Det är hets mot folkgrupp och kan inte tolkas som något annat än rena rama rasismen, säger han. " Det gamla vanliga angreppeet som alla som på något vis attackerar eller ifråga sätter invandring eller andra religioner och traditioner i vårat land. Då tar man direkt till det klassiska, men urvattnade "Hets mot folkgrupp" och "Rasism" direkt.
Att Åkesson belyser allvarliga problem och orättvisor som finns i Sverige, och som drabbar svenskar, är naturligtvis mycket skakande för Mostpfa och hans intressegrupper. För Aftonbladet läses av miljoner läsare varje dag och många har tagit del av det Åkesson sagt. Fler kommer då våga titta lite extra under ytan på invandringen och religioner från andra kulturer. Många kommer se samma sak som Åkesson, och fler kommer våga höja sina röster när man ser att man inte är själv som känns sig hotade och kränkta av invandringen och andras religioner. Vi bor för tusan i Sverige. Inget annat. Ingen invandrare eller flykting som FÅR komma hit skall ställa krav. Religionen ska inte heller få påverka ett lands lagar. Åkesson berättade nu sanningen som många inte vågade se. Mostofa är skärrad... Kan förstå honom. Det är inte kul att bli så blottad som Mostofa och hans intressegrupper nu bilivit.

Inga kommentarer: