måndag 13 september 2010

Nu har jag oberoende granskat fakta... Rösta rätt....

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/debatt-om-ett-delat-sverige-1.1169282
http://aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7770630.ab
http://aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7771457.ab
http://aftonbladet.se/kultur/article7773327.ab
http://aftonbladet.se/debatt/article7770903.ab
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2132474/fredrik-reinfeldt-pressades-om-sd

Utmanar redan här var och en som vill att kommentera detta inlägg med vettiga argument som på något vis skulle kullkasta de fakta som presenteras här.
Visst finns det okunniga som tror sig veta saker, men detta är fakta på vad som hänt och kommer att hända.
Detta är sanningen, så läs och begrunda...Noga...

Välj inte blått...
Varför, jo för att de inte kan räkna, och de ser främst till sina egna intressen.
Det gör vi nog alla. Men med den makt som blått lag besitter nu och kanske kommer besitta i ytterligare 4 år så är det en skrämmande framtid för många i så fall. Fredrik har en utstrålning trots en frisyr som på en kiwi. Mona har inget av det, tyvärr. Och oftast röstar man idag på den "roligaste" inte den bästa.
Varför är blått så dåligt då?
Ja, låt oss gå igenom fakta lite kort för de senaste fyra åren....
1. Flera fifflande regeringsmedlemmar får avgå.
2. Man tar bort förmögenhetsskatt, vilket bara gynnar de rika, för de har förmögenhet.
3. Man sänker skatter för de som redan har allt. Med argumentet att öka konsumtionen. Men samma fenomen här som under punkt 2 inträder; medel och höginkomsttagare har redan "allt", och i tider av oro väljer de att inte köpa mer än nödvändigt. De behöver inte en större TV, nyare bil eller så.
Men, hade man lättat bördan med lägre skatter och bibehållit eller ökat bidraget för de sämst ställda hade konsumtionen ökat, för då får de en chans att köpa en ny bil, en ny TV, nya kläder, fira jul etc... Där finns ett behov, en önskan och en vilja att få det lite bättre. Övriga har det redan bra och har haft det i nästan 100år. Se på Borg som redan var rik, och genom egna skattesänkningar blev ännu rikare, inte ens gick och klippte sig.
4. Man sänker medlen för de mest behövande, jagar livet ur sjuka och tar bort deras bidrag och tvingar dem att jobba för att någon "läkare" som aldrig träffat dem läser i ett papper och anser att de nog skulle kunna göra något slags jobb. Samtidigt har vi en ekonomisk nedgång i hela världen, även i Sverige. Företagen ber om stöd och hjälp, men får inget från de redan nöjda och belåtna borgarna, så 10000-tals blir arbetslösa och företag går i konkurs, folks löner sänks kraftigt på många platser, detta samtidigt som blått stryper bidragen och hjälpen för arbetslösa.

Detta är rent horriblet och onska rätt igenom.
Jag tillhör den delen som fått det bättre, absolut. Men den sjuka egoism som blått företräder och fler och fler tycker är normen kan inte vara ett tecken på ett rättivst männskligt beteende.
Amerika ser borgarna ofta på som ett föredömme, men de ser inte baksidan av utslagan, vräkta, fattiga och illegala svart jobbare.
Det är inte värt det i längden att förvandla detta land till en kopia av Amerika. I alla fall så länge du inte kan ta med dig alla saker och pengar du äger i graven.
Rösta inte blått! Rösta på vad som hellst annat. Sverige Demokraterna är ett bättre val för våran framtid. Förresten så är de inte rasister, de vill inte införa nya läger eller massavrätta judar (läs deras hemsida), de månar om våra resurser. Rösta på Vänstern, de vill inte öppna Gulag eller ha diktatur (läs deras hemsida) de vill att vi hjälps åt att bli ett bra land för alla.
De som läser alla partiers hemsida och anser det vara sanningen de står för, låt det gälla även Vänster och Sverige Demokrater, Moderater och Socialdemokrater. Arvssynd finns inte.
Läs Moderaternas hemsida, de vill att folk ska få det bättre, men det gäller inte dig, om du inte redan har det bra....

2 kommentarer:

Jonas N sa...

Fakta ?

Vad lever du i för värld?

BackwallNet sa...

Verkligheten. Utan fördomar eller ideér av typen att vi måste alla tycka lika och att inget kan förändras, mer än det som den stora massan tycker är fel.